Sunday , January 29 2023

Doi bărbați din Sf. Ilie s-au luat la bătaie din cauza unui meci de la Campionatul Mondial din Qatar

Joi seara, în jurul orei 21.55 lucrătorii din cadrul SPR 9 Șcheia au fost sesizați prin  112 de către o femeie  cu privire la faptul că  doi vecini se bat pe scara unui bloc din satului Sf. Ilie .

politia, masina noua Obiectiv

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție din cadrul Poliției Municipiului Suceava, ulterior cazul a fost preluat de către lucrătorii din cadrul S.P.R9 Șcheia.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit  că, în jurul orelor 21:00, cu ocazia desfășurării Campionatului Mondial de Fotbal din Quatar, B. Marius domiciliat în  Sf. Ilie,  s-a deplasat la locuința lui H. Constantin pentru a urmări împreună meciul de fotbal.

În jurul orelor 21:45, între cei doi a izbucnit un conflict pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a neînțelegerilor cu privire la scorul meciului.

Ulterior, conflictul dintre cei doi a continuat pe casa scării, H. Constantin lovindu-l pe B. Marius.

Bărbatul lovit nu a solicitat intervenția unui echipaj de ambulanță, însă a declarat că depune plângere penală împotriva agresorului, pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Totodată, H. Constantin a fost sancționat contravențional cu suma de 1500 lei conform Lg. 61/1991R pentru refuz de legitimare.

De asemenea, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Vezi si

Un tânăr din Câmpulung și unul din Rădăuți, prinși în toiul nopții drogați la volan

În ultimele zile polițiștii au acționat pe drumurile publice, pentru prevenirea monitorizarea și fluidizarea traficului …