Thursday , December 8 2022

De la începutul războiului din Ucraina, 266 de refugiați au primit asistență medicală la Spitalul Județean Suceava

167 dintre aceștia sunt copii. În urma consultațiilor, 60 de refugiați au fost internați, 19 fiind copii. Cinci nou-născuți refugiați au venit pe lume la Spitalul Județean, începând cu data de 24 februarie

După cum reiese din declarațiile medicului urgentist Dan Teodorovici, purtător de cuvânt în cadrul Spitalului Județean Suceava, de la începutul războiului din Ucraina, mai exact de pe 24 februarie, aproape 300 de refugiați au ajuns la spitalul sucevean, necesitând asistență medicală.

266 de persoane au fost consultate în acest interval, dintre care 164 sunt copii. ”Au fost 266 de prezentări ale refugiaților din Ucraina, iar 60 de pacienți au necesitat internare”, a declarat medicul Dan Teodorovici, purtător de cuvânt al spitalului sucevean.  

Dintre pacienții spitalizați, 19 sunt copii. Cinci femei, fugite din calea războiului, au născut la Maternitatea Spitalului Județean Suceava. (C.R.)

Vezi si

Daniel Cadariu, ministrul Turismului, îi îndeamnă pe români să nu mai meargă la schi în Austria. ”Sunt țări unde condițiile ar putea fi chiar și mai bune”  

Ministrul Turismului, Constantin Daniel Cadariu, a declarat la Digi24 că numărul românilor care merg anual …