Monday , December 4 2023

Daniela Dungeanu rămâne singurul candidat de 10 din țară, după ce a obținut nota maximă și la proba de interviu, la concursul pentru directori școlari

În urma susținerii interviurilor de joi, au obținut nota 10 directorul Colegiului Național ”Petru Rareș” Suceava – Daniela Dungeanu -, ambii directori ai Colegiului Economic ”Dimitrie Cantemir” Suceava, directoarea Grădiniței cu Program Normal ”Țăndărică” Suceava, candidatul la postul de director la Grădinița cu Program Normal ”Voinicelul” Fălticeni și unul din cei doi candidați care au optat pentru postul de director la Grădinița cu Program Normal ”Stejărelul” Cajvana, dar și toți cei trei candidați care vizează cele două posturi de conducere de la Colegiul ”Alexandru cel Bun” Gura Humorului.

Prof. Daniela Dungeanu, directorul Colegiului Național „Petru Rareș” Suceava

Penultima zi de desfășurare a probei de interviu din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director școlar adjunct în unitățile de învățământ preuniversitar de stat, la nivelul județului Suceava, s-a finalizat cu 9 note de 10, un nepromovat, un candidat absent (care optase pentru posturile de conducere de la  Colegiul ”Andronic Motrescu” Rădăuți) și unul retras (contracandidatul directorului adjunct al Colegiului Național ”Ștefan cel Mare” Suceava). În total, au fost susținute 18 interviuri.

Au obținut nota 10 directorul Colegiului Național ”Petru Rareș” Suceava – Daniela Dungeanu, ambii directori ai Colegiului Economic ”Dimitrie Cantemir” Suceava, directoarea Grădiniței cu Program Normal ”Țăndărică” Suceava, candidatul la postul de director la Grădinița cu Program Normal ”Voinicelul” Fălticeni și unul din cei doi candidați care au optat pentru postul de director la Grădinița cu Program Normal ”Stejărelul” Cajvana, dar și toți cei trei candidați care vizează cele două posturi de conducere de la Colegiul ”Alexandru cel Bun” Gura Humorului. Potrivit listei cu rezultatele candidaților care au susținut interviurile joi, directorii adjuncți ai colegiilor ”Petru Rareș” Suceava și ”Ștefan cel Mare” Suceava, Anca Greculeac și Gabriel Hacman, au obținut nota 9,8.

Singurul candidat nepromovat a susținut interviul pentru postul de director la Grădinița cu Program Normal ”Stejărelul” Cajvana.

Amintim că prof. Daniela Dungeanu, directorul Colegiului Național ”Petru Rareș” Suceava, este singurul candidat din țară care a reușit să obțină nota 10 la proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de conducere în unitățile de învățământ preuniversitar de stat, care a avut loc în data de 15 octombrie. Daniela Dungeanu rămâne, astfel, singurul candidat de 10 din țară, după ce a obținut nota maximă și la proba de interviu, în cadrul concursului pentru directori școlari.

În această penultimă zi a probei finale din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de directori școlari au fost evaluați și cei cinci candidați care concurează pentru cele două posturi de conducere de la Colegiul ”Andronic Motrescu” Rădăuți. De asemenea, au fost intervievați candidații pentru posturile de director la Grădinița cu Program Normal ”Dumbrava Minunată” Dumbrăveni și Școala Gimnazială Râșca.

Contestațiile la proba de interviu a concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director școlar adjunct se pot depune în maximum 48 de ore de la afișarea rezultatului, la Inspectoratul Școlar Județean Suceava. Potrivit procedurii operaționale, un candidat este considerat promovat dacă reușește să obțină minimum nota 7. (Oana NUȚU)

Vezi si

Tânără de 18 ani din Suceava, salvată miraculos de neurochirurgii ieșeni

O tânără de 18 ani din Suceava a fost salvată miraculos de neurochirurgii de la …