Sunday , April 21 2024

Contractul pentru sala polivalentă va fi semnat pe 20 iunie

Viceprimarul Lucian Harșovschi a anunțat că semnarea contractului cu privire la proiectarea și execuția lucrărilor pentru sala polivalentă a Sucevei va avea loc pe data de 20 iunie sau în jurul acesteia.

El a explicat că probabilitatea ca în această săptămână să se mai semneze – așa cum anunțase primarul Ion Lungu la deschiderea centrului multifuncțional de la Ițcani – este aproape inexistentă.

„Sala polivalentă de care se tot aude – se va semna contractul pe data de 20 iunie. Da, atunci pe 20 iunie se va semna contractul. Atunci este calculat să se meargă la București și să se semneze acest contract și sperăm noi să se facă”, ne-a declarat Lucian Harșovschi.

El a mai spus că într-adevăr sunt unele lucruri care se fac cu întârziere și nu de puține ori se întâmplă ca datele anunțate inițial să nu coincide cu cele la care se produc anumite evenimente – demararea unor lucrări, finalizarea și recepționarea altora – dar a insistat că acestea țin și de faptul că nu o dată sunt piedici birocratice care nu țin de administrația publică locală.

Reamintim că licitația pentru atribuirea contractului de proiectare și execuție a sălii polivalente cu cinci mii de locuri a fost demarată de Compania Națională de Investiții – CNI SA. Aceasta după ce tot CNI SA a organizat, abia în 2019, licitația pentru studiul de fezabilitate al sălii polivalente. Studiul a fost terminat în 2020 iar licitația pentru proiectare și execuție deși a demarat pe la mijlocul lui 2021 nu a fost adjudecată deoarece au fost contestații mai multe între două cinci cele cinci (asocieri de) firme care au participat la licitație. (D.P.)

Vezi si

ADU și-a lansat candidații la fucția de primar al Sucevei și președinte al Consiliului Județean

Alianța Dreapta Unită (ADU) Suceava a lansat oficial, la o ceremonie care a avut loc …