Friday , May 7 2021

CNI a anunțat Primăria că va susține și construcția unui nou stadion, lângă Sala Polivalentă

„Veste bună pentru fotbal. După ce Sala Polivalentă este la licitația pentru execuție, iată că avem o hârtie, prima hârtie oficială de la CNI legată de construirea unui stadion municipal adiacent străzii Iuliu Hossu. Ni s-a trimis hârtie oficială în care suntem prinși  în programul Ministerului Dezvoltării cu stadion municipal nou în complexul sportiv unde facem Sala Polivalentă”, a anunțat ieri primarul Ion Lungu

Municipiul Suceava va avea în viitorul apropiat un nou stadion pe lângă cel de dimensiuni UEFA pe care primarul Ion Lungu l-a anunțat cu câteva săptămâni în urmă și care va avea, mai curând, aspectul unui teren de pregătire a sportivilor și va fi prevăzut cu o tribună de 500 de locuri.

În conferința de presă de miercuri, 21 aprilie, primarul Ion Lungu a prezentat o informare oficială de la Compania Națională de Investiții care arată că Municipiul Suceava e prins cu o investiție a unui nou stadion municipal. „Veste bună pentru fotbal. După ce sala polivalentă este la licitația pentru execuție iată că avem o hârtie prima hârtie oficială de la CNI legată de construirea unui stadion municipal adiacent străzii Iuliu Hossu. Ni s-a trimis hârtie oficială în care suntem prinși  în programul Ministerului Dezvoltării cu stadion municipal nou în complexul sportiv unde facem sala polivalentă. Acolo unde avem aprobat și trebuie să demareze lucrările pentru acel stadion de dimensiuni UEFA. Desigur că este o primă etapă. Urmează ca să facem studiul de fezabilitate, să aprobăm indicatorii tehnico economici dar este un început. Eu mă bucur că începe să apară soarele și pe strada sportului sucevean”, a spus Ion Lungu. (D.P.)

Vezi si

Să nu ne mai amăgim! Nici autostrada A7 și nici măcar un drum expres nu vor ajunge degrabă la Suceava-Siret

Conform declarațiilor de acum două zile ale ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă (USR-PLUS), probabilitatea ca sectorul …

One comment

  1. Stadion cu dimensiuni UEFA? Daca ne luam dupa cele dovedite deja, o sa aiba cel mai probabil 60×35 m. O sa zica Lungu ca asa e standardul pentru mini fotbal UEFA la Suceava, pe principiul terenului de tenis de la Ipotesti. Cum care? Ala care nu e nimic, in afara de ceea ce vrea Lungu, adica tenis cu piciorul, zice el.