Wednesday , May 18 2022

Circulație în condiții de iarnă pe drumurile naționale din județ, cu carosabil umed sau cu porțiuni de zăpadă frământată

Luni dimineață, pe toate sectoarele de drum național din administrarea Secției de Drumuri Naționale Suceava circulația este asigurată în condiții de iarnă. Toate sectoarele de drumuri au partea carosabilă cu zăpadă frământată sub 1-2 cm, alternând cu porțiuni umede.

S-a acționat pe parcursul zilei de ieri și a nopții cu 30 de utilaje de deszăpezire proprii și ale prestatorului de servicii, răspândindu-se 240 tone sare și 59 tone nisip.  Luni dimineață, la ora 8, se aflau pe trasee 24 utilaje.

Pe căile de circulație rutiere administrate de Secția Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc circulația este asigurată de asemenea în condiții de iarnă, fără probleme deosebite, în pofida precipitațiilor sub formă de ninsoare care s-au înregistrat pe tot parcursul nopții. Carosabilul este umed pe DN 17, DN 2E și DN 17A, umed cu porțiuni de zăpadă frământată 0-1 cm pe DN 17 B și DN 18.

În ultimele 24 de ore s-a acționat pe toate sectoarele de drum național din administrare cu 31 utilaje dotate cu lamă și răspânditor și s-au consumat 658 tone sare și 112 tone nisip și 1 tonă clorură de calciu.

Situația este monitorizată permanent, se intervine în funcție de starea vremii și condițiile de trafic, se arată într-un comunicat transmis de Prefectura Suceava.

Vezi si

Patru oferte depuse la licitația pentru bazinul olimpic de 6 milioane de euro de la Dorna

Valoarea estimată a licitației organizate de Compania Națională de Investiții pentru un bazin de dimensiuni …