Friday , February 3 2023

Cea mai bună jucătoare de Counter Strike din lume este o tânără din Rădăuți

Ana Dumbravă, absolventă a Colegiului Tehnic Rădăuți, a primit acest premiu în cadrul galei organizate de HLTV, un prestigios site care acoperă toate competițiile importante de CS:GO din lume, care a avut loc pe 14 ianuarie a.c. În cadrul evenimentului, echipa din care Ana face parte, Nigma Galaxy, a fost desemnată echipa feminină a anului.

Jucătoarea de esports este absolventă a Colegiului Tehnic Rădăuți, promoția 2018. Ana Dumbravă a obținut vara anului trecut titlul de Most Valuable Player și, alături de echipa sa Nigma Galaxy Female, a câștigat prima ediție a ESL Impact League Season 1, competiție ce a avut loc în Dallas, la care s-au acordat premii totale de 123.000 de dolari.

Tânăra de 21 de ani, din Rădăuți, a început să joace Counter Strike: Global Offensive competitiv la vârsta de 15 ani, participând la mai multe turnee importante din lume, precum WESG, ESWC, Copenhagen Games, IEM Katowice, GirlGamer. În 2021, Ana s-a clasat pe locul 3 în GirlGamer Challenge Europe, iar în topul realizat de FemaleCS.com a fost considerată a treia cea mai bună jucătoare a lumii. Un an mai târziu, performanțele dobândite în urma participărilor la competiții esports au propulsat-o pe primul loc în lume. (O. NUȚU)

Vezi si

Vasile Andriciuc, primarul comunei Șcheia, reținut pentru abuz în serviciu

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au dispus efectuarea în continuare a …