Friday , February 3 2023

Carambol cu două TIR-uri și trei autoturisme, pe E 85, la Roșiori (FOTO)

Marți dimineață, în jurul orei 10, pe E85, pe raza localității Roșiori, a avut loc un accident în care au fost implicate două autotrenuri și trei autoturisme.

La fața locului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Fălticeni cu modulul SMURD (autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2) cu sprijinul unui echipaj SAJ.

Două persoane sunt asistate medical de către echipajele sosite la fața locului. Acestea sunt conștiente și cooperante. Una dintre aceste persoane (un șofer de TIR) a fost transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale suplimentare.

Este de remarcat faptul că o parte dintre mașinile implicate în accident nu erau echipate cu anvelope de iarnă, iar carosabilul este acoperit cu un strat subțire de zăpadă, ningând în zonă la acest moment.

Conform Centrului Infotrafic, circulația rutieră era blocată pe ambele sensuri de mers, pentru efectuarea cercetării locului faptei și stabilirea celor întâmplate.

FOTO: SDN Suceava

Vezi si

Ministrul Mediului: ”Vom porni programul «Rabla local» în luna martie”. La Suceava, anul trecut, Primăria estima aproximativ 2.500 de beneficiari

Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Tanczos Barna, a declarat joi, la Bistriţa, că programul “Rabla …