Thursday , May 23 2024

Bătrână găsită moartă pe stradă, după ce a plecat în toiul nopții de la Spitalul din Fălticeni

Duminică, la ora 07.12, Poliția Fălticeni a fost sesizată prin 112 de către un cetățean cu privire la faptul că pe str. Dumbrava Minunată din localitate, a găsit o bătrânică căzută, la circa 200 m de mănăstirea Buciumeni.

La fața locului s-a deplasat patrula a Poliției, care a constatat că în fața unei case, pe podul de acces în curte, se află o persoană de sex feminin, în stare de inconștiență, identificată ca fiind numita N. Filofteia. La fața locului s-a deplasat și un echipaj din cadrul SAJ care a efectuat manevere de resuscitare, iar ulterior a constatat decesul.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au aflat că femeia a fost internată la Spitalul municipal Fălticeni din data de 06 martie 2023. Duminică, la ora 06.02, Poliția Fălticeni a fost sesizată telefonic de către asistenta medicală din cadrul Spitalului cu privire la faptul că în cursul nopții, în jurul orei 04.00 N. Filofteia a plecat din unitatea medicală.  Din discuțiile purtate cu nepotul persoanei decedate, a rezultat faptul că bunica sa suferea de afecțiuni medicale cu pierderea stării de luciditate (demență).

În urma examinării cadavrului s-a constatat faptul că acesta nu prezintă urme de violență pe suprafța corpului.

Vezi si

Patru blocuri din centrul Sucevei vor fi renovate în cel mult un an de zile (FOTO)

Contractul pentru renovarea energetică a clădirilor rezidențiale multifamiliale din zona centrală a Sucevei a fost …