Sunday , October 2 2022

Bătrână de 78 de ani, ucisă de un BMW pe trecerea de pietoni de la ”Trei bărboși”. Șoferul, un tânăr de 21 de ani din Bosanci, a fugit de la locul accidentului

Duminică seara, la orele 23:00,  un autoturism marca BMW care se deplasa pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Suceava, având direcția de deplasare Centru spre Areni, a lovit o femeie de 78 de ani care traversa strada pe trecerea de pietoni din dreptul parcului ”Trei bărboși”.

Mașina a părăsit imediat locul accidentului, iar echipajele de salvare sosite la fața locului au încercat resuscitartea bătrânei lovite, dar până la urmă au fost nevoite să declare decesul acesteia.

În urma investigațiilor informativ-operative desfășurate de polițiști a fost identificat destuld e repede și șoferul fugar, fiind vorba de un tânăr de 21 de ani, Stănescu Marius, din Bosanci, care a  fost găsit la domiciliu.

Individul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero și i s-au recoltat mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „Ucidere din culpă” și ”Părăsirea locului accidentului”.

Vezi si

Pasagerii cursei spre Luton au început să leșine după ce au fost închiși într-un avion fără aer condiționat, rămas blocat pe pista aeroportului din Suceava

Momente incredibile, sâmbătă, pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” din Suceava, după ce pasagerii au început …