Sunday , October 2 2022

Bătrână de 78 de ani, ucisă de un BMW pe o trecere de pietoni din centrul Sucevei. Şoferul, un tânăr de 21 de ani din Bosanci, a fugit de la locul accidentului

Accidentul a avut loc duminică seara, la 23.00, pe trecerea de pietoni din dreptul parcului “Trei bărboși”. Camerele de supraveghere din zonă au surprins cum mașina, care circula cu viteză foarte mare, a lovit-o pe femeia care traversa regulamentar, aruncând-o la zeci de metri. Tânărul de la volan a oprit mașina câteva secunde, a deschis portiera, s-a uitat în spate la trupul bătrânei întins pe asfalt și a demarat în trombă. Polițiștii l-au dibuit imediat pe șofer, un tânăr de 21 de ani din Bosanci, care a fost aseară arestat preventiv pentru 30 de zile.

Duminică seara, la orele 23:00,  un autoturism marca BMW care se deplasa pe strada Ştefan cel Mare din municipiul Suceava, având direcția de deplasare Centru spre Areni, a lovit o femeie de 78 de ani care traversa strada pe trecerea de pietoni din dreptul parcului ”Trei Bărboși”.

Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere instalate în zonă se observă cum BMW circula cu viteză foarte mare și a lovit femeia care traversa regulamentar pe trecerea de pietoni. În urma impactului, bătrâna a fost aruncată zeci de metri, șoferul a oprit pentru câteva secunde, a deschis portiera, s-a uitat la femeia căzută pe asfalt și a demarat în trombă. Echipajele de salvare sosite la fața locului au încercat resuscitartea bătrânei lovite, dar până la urmă au fost nevoite să declare decesul acesteia.

În urma investigațiilor informativ-operative desfășurate de polițiști a fost identificat destul de repede șoferul fugar, fiind vorba de un tânăr de 21 de ani, Stănescu Marius, din Bosanci, care a  fost găsit la domiciliu. Individul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero și i s-au recoltat mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au dispus reținerea tânărului de 21 de ani sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „ucidere din culpă” și ”părăsirea locului accidentului”, iar aseară acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. (O.S.)

 

Vezi si

Pasagerii cursei spre Luton au început să leșine după ce au fost închiși într-un avion fără aer condiționat, rămas blocat pe pista aeroportului din Suceava

Momente incredibile, sâmbătă, pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” din Suceava, după ce pasagerii au început …