Sunday , January 29 2023

A murit bărbatul transferat la Iași după explozia de la blocul din Burdujeni

Acesta a decedat luni seara, în jurul orei 20.00, Spitalul ”Sf. Spiridon” din Iași 

Bărbatul care a fost aruncat pe geam de suflul exploziei de la blocul din Burdujeni a murit la Spitalul ”Sf. Spiridon” din Iași, la puțin timp după ce a ajuns la unitatea spitalicească ieșeană. Decesul pacientului în vârstă de 60 de ani a fost declarat luni seara, în jurul orei 20.00. Acesta era în stare foarte gravă, intubat, ventilat mecanic și cu arsuri pe aproape 90% din suprafața corporală. Prognosticul medicilor era unul foarte rezervat încă de la început, din cauza arsurilor foarte profunde pe aproape tot corpul. „A venit într-o stare foarte gravă și a decedat, din păcate, în ciuda tuturor eforturilor, după puțin timp”, a confirmat medicul Diana Cimpoeșu, purtător de cuvânt UPU „Sf. Spiridon”.

Pe lângă pagubele imense materiale înregistrate în urma acestei explozii, s-a înregistrat și o astfel de pierdere, un om și-a pierdut viața iar alți doi sunt încă internați în spital. (Cristina RUȘTI)

Vezi si

Un tânăr din Câmpulung și unul din Rădăuți, prinși în toiul nopții drogați la volan

În ultimele zile polițiștii au acționat pe drumurile publice, pentru prevenirea monitorizarea și fluidizarea traficului …