Wednesday , February 8 2023

Bărbat din Rădăuți, băgat în arest pentru că nu a respectat ordinul de protecție emis după ce și-a amenințat și bătut soția

Vineri, 25 septembrie, la nivelul Poliției Municipiului Rădăuți a fost înregistrată plângerea numitei T. L., de 42 ani, dinRădăuți, prin care sesiza faptul că soțul ei, T. A., de 50 ani, în seara zilei respective, pe fondul consumului de alcool, a  amenințat-o cu moartea și a agresat-o fizic, împingând-o și provocându-i leziuni traumatice, inducându-i susnumitei o stare de teamă.

Având în vedere cele întâmplate, femeia a solicitat emiterea unui ordin de protecție, care în urma redactării formularului de evaluare a riscului, a fost emis începând cu 25.09.2020, ora 21.50, pe o perioadă de 5 zile, respectiv până la 29.09.2020, ora 21.50.

Suspectul T. A. nu a respectat ordinul de protecție emis, fapt pentru care, a fost emisă, pe numele său, ordonanța de reținere din 26.09.2020,  ora 04.00, de către lucrătorii BOP – Compartimentul Proximitate, pe o perioadă de 24 ore, în baza căreia suspectul a fost introdus în Arestul Poliției Suceava.

S=mbătă, suspectul T. A.,a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți, pentru punerea  în mișcare acțiunii penale și luarea măsurilor legale ce se impun.

Vezi si

Întârzieri la plata salariilor angajaților din învățământ. Nemulțumirile adunate în ultimul timp îi determină pe sindicaliști să organizeze noi proteste

”Statele de plată trebuie trimise lunar, până pe 7, astfel încât Inspectoratul să le trimită …