Saturday , March 25 2023

Bărbat din Poiana Stampei, reținut după ce a fost prins beat și fără permis la volanul unei mașini cu numere false

Luni, 6 februarie 2023, în jurul orei 14.15, un echipaj de poliție aflat pe DC 85E Dornișoara, din comuna Poiana Stampei, a oprit pentru control un autoturism  marca Peugeot .

Bărbatul aflat la volan,  T. Dumitru , domiciliat în comuna Poiana Stampei, sat Dornișoara,  nu  posedă  permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar, în urma verificărilor s-a stabilit că placuțele cu numărul de înmatriculare montate pe autoturismul condus de acesta, aparțin altui autovehicul.

Deoarece bărbatul prezenta halenă alcoolică, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta fost condus la Spitalul Municipal Vatra Dornei, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

Având în vedere cele constatate a fost întocmit dosar de cercetare penală, conform art. 335 alin. 1, art. 336 alin. 1 și art 334, alin 2 din Cod Penal,  iar cercetările sunt efectuate de către lucrători din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 15 Vatra Dornei.

În urma administrării probatoriului, prin ordonanță , polițiștii au dispus reţinerea șoferului pe o durată de 24 de ore, acesta fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

Vezi si

TÂRGUL DE PAȘTI, în perioada 6 – 14 aprilie 2023, pe Esplanada din centrul Sucevei

Consiliul Județean Suceava, prin Centrul Cultural ”Bucovina”, în parteneriat cu Primăria Municipiului Suceava, organizează în …