Friday , January 21 2022

Bărbat de 53 de ani din Rădăuți, ucis cu mai multe lovituri de cuțit în propria casă

Criminalul, un bărbat tot de 53 de ani, vecin cu victima, a fost prins de Poliție în mai puțin de zece minute, într-un parc din apropiere.

Luni, 6 decembrie, in jurul orei 17:00, Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că un bărbat de 53 de ani din municipiul Rădăuți a fost atacat în locuința sa de către un bărbat cu un cuțit.

S-a stabilit că victima se afla la domiciliu, într-o casa de pe raza municipiului Rădăuți, când la ușă s-a prezentat un bărbat tot din Rădăuți care l-a atacat cu un cuțit, aplicându-i mai multe lovituri care au dus la decesul victimei.

Ulterior agresorul a fugit, fiind însă prins în mai puțin de 10 minute de o patrulă de poliție într-un parc din apropiere, având asupra sa cuțitul crimei.

Autorul, un bărbat tot de 53 de ani, care locuiește în apropierea victimei, se află în prezent în custodia polițiștilor, urmând a fi audiat de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, care coordonează ancheta în cauză.

Conform IPJ Suceava, cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat, pentru a se stabili mobilul faptei și toate circumstanțele producerii evenimentului. (O.S.)

Vezi si

Bărbat rănit în urma unui accident petrecut la Vama

Vineri seara, în jurul orei 17.30, pe raza localității Vama a avut loc un accident …