Tuesday , November 29 2022

Aproape 1.000 de suceveni s-au vaccinat miercuri cu prima doză de vaccin anti-Covid

Doar nouă persoane au primit, în cursul zilei de miercuri, a doua doză de vaccin.

 După cum reiese din datele statistice transmise de către Direcția de Sănătate Publică, numărul sucevenilor care se vaccinează împotriva Covid 19, a început să crească, fiind din nou aproximativ câte 1.000 de persoane imunizate zilnic.

În cursul zilei de miercuri, 982 de persoane s-au vaccinat anti-Covid 19, dintre care 973 cu prima doză, iar nouă persoane au primt a doua doză de vaccin împotriva coronavirus.

Cele mai multe imunizări se fac în continuare la Spitalul Județean, unde au fost vaccinați miercuri, 199 de suceveni, iar la centrul comunitar din Vatra Dornei s-au făcut 130 de vaccinări împotriva Covid 19. Tot peste 100 de persoane au fost vaccinate și la unitățile spitalicești din Câmpulung Moldovenesc și Siret, iar cele mai puține s-au făcut la centrele de vaccinare de la Parcul Zoo Rădăuți și de la Colegiul Național ”Dragoș Vodă” din Câmpulung Moldovenesc, unde au fost imunizate, nouă, respectiv opt persoane.

”Până la data de 3 martie s-au vaccinat împotriva Sars-Cov-2 un număr de 24.816 persoane cu o doză și un număr de 16.093 persoane cu două doze”, a menționat Gabriela Băncilă, purtător de cuvânt în cadrul DSP Suceava. (Cristina RUȘTI)

Vezi si

Client al restaurantului ”Bucovina”, înjunghiat de mai multe ori în timp ce încerca să calmeze un tânăr refuzat la angajare

Marți, in jurul orei 13:20, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin   112 cu privire …