Tuesday , January 31 2023

Angajări la stat, în județul Suceava. Sunt scoase la concurs 29 de posturi vacante

La începutul anului 2023 se vor face angajări în instituții publice, în sistemul bugetar, iar la nivelul județului Suceava sunt vacante 29 de posturi. Cele mai multe dintre acestea vizează unități de învățământ preuniversitar și sunt pe perioadă nedeterminată.

Concret, sunt vacante 4 posturi de îngrijitor, două la Liceul Tehnologic ”Vasile Gherasim” Marginea, unul la Liceul Tehnologic ”Ştefan cel Mare” Cajvana și unul la Şcoala Gimnazială nr. 3 Suceava, un post de pedagog școlar la Colegiul Național de Informatică ”Spiru Haret” Suceava, două posturi de informatician, unul la Colegiul Tehnic ”Petru Mușat” Suceava și altul la Liceul Teoretic ”Ion Luca” Vatra Dornei, un post de tehnician la Colegiul Tehnic ”Petru Mușat” Suceava, un post de instructor de educație la Şcoala Profesională Specială Câmpulung Moldovenesc, câte un post de bibliotecar și unul de administrator de patrimoniu la Colegiul Tehnic ”Alexandru Ioan Cuza” Suceava, un post de secretar la Colegiul Silvic ”Bucovina” Câmpulung Moldovenesc, un post de supraveghetor de noapte la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava, un post temporar de administrator financiar la Liceul Tehnologic ”Ion Nistor” Vicovu de Sus, unul de administrator patrimoniu la Liceul Tehnologic ”Vasile Cocea” Moldovița și un post temporar de educatoare la Şcoala Gimnazială Dorna Arini.

La aceste posturi vacante în învățământul sucevean se adaugă și un post de consilier proiecte europene și unul de muncitor calificat la Primăria Dumbrăveni, un post de asistent medical comunitar debutant la Primăria Bălăceana, un post de adminstrator spații verzi la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Frătăuții Vechi-Gălănești, un post de asistent medical școlar debutant la Primăria orașului Vicovu de Sus și 8 posturi pe perioadă determinată pentru expert extern în cadrul Agenției pentru Plăți și Inspecție Specială Suceava.

Perioada de depunere a dosarelor de înscriere are termene între 3 și 12 ianuarie, cu excepția posturilor expert extern în cadrul Agenției pentru Plăți și Inspecție Specială Suceava, cel de îngrijitor la Şcoala Gimnazială nr. 3 Suceava și de asistent medical școlar debutant la Primăria orașului Vicovu de Sus, care au termenul limită 30 decembrie. Toate detaliile referitoare la condițiile de participare la concursurile pentru ocuparea posturilor vacante sunt disponibile pe pagina posturi.gov.ro. (O. NUȚU)

Vezi si

Februarie începe cu o oprire de apă la Rădăuți

În data de 1 februarie începând cu ora 08.00 în zona Şcolii gimnaziale „Ion Pintilie” …

One comment

  1. Va rog frumos sa ma angajați