Friday , August 6 2021

Administrator de firmă, băgat după gratii pentru un prejudiciu de peste 300.000 de lei

In perioada 2017-2019, Florin Grădinăriu a „țepuit” trei unități economice de la care a achiziționat diferite produse pe care le-a plătit cu cecuri fără acoperire


Florin Grădinăriu, în vârstă de 32 de ani, a ajuns în arestul Inspectoratului Județean de Poliție, după ce, în perioada 2017–2019, în calitate de reprezentant al două unități economice, a indus în eroare trei firme prin emiterea unor instrumente de plată bancare, având reprezentarea asupra lipsei de disponibil din cont, în scopul achitării aparente a unor achiziții de produse, cauzând un prejudiciu total în valoare de circa 332.000 lei.

De asemenea, în perioada lunii ianuarie 2019, și-a însușit în interes personal suma de 113.000 lei din contul societății pe care o administrează.

Ancheta în acest caz este derulată de lucrătorii de poliție din cadrul IPJ Suceava – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, care au pus în executare trei mandate de percheziție în dosarul penal înregistrat pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “înșelăciune” și „delapidare” de către Florin Grădinariu.

Cu ocazia perchezițiilor domiciliare efectuate în cauză au fost identificate și ridicate înscrisuri și documente cu valoare probatorie.

După audierea suspectului, s-a luat măsura reținerii acestuia pe o durată de 24 de ore.

Cercetările sunt continuate de către lucrătorii din cadrul S.I.C.E. – Biroul de Investigare a Criminalității din Mediul de Afaceri – sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava – pentru probarea întregii activități infracționale.(O.S.)

 

Vezi si

Află ultimele tendințe din modă și bucură-te de reduceri de până la 70%, la Iulius Mall Suceava!

Dacă nu ai apucat să citești nicio revistă de fashion luna aceasta și încă nu …