Wednesday , March 29 2023

A fost semnat contractul pentru mansardarea Şcolii Gimnaziale nr.8, din cartierul George Enescu

Câștigătoarea licitației pentru proiectul în valoare de aproape șase milioane de lei este firma ConBucovina SA Suceava. Durata de execuție a lucrărilor este de 6 luni de la semnarea contractului. “Mansarda va fi structurată identic cu etajul 2 al clădirii, respectiv 6 noi săli de clasă, o sală multifuncțională și 2 grupuri sanitare pentru elevi”, a explicat primarul Ion Lungu.

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a anunțat miercuri dimineață că a fost semnat contractul pentru mansardarea clădirii Școlii Gimnaziale nr.8, din cartierul sucevean George Enescu.

Câștigătorul licitatiei  este firma SC Con Bucovina SA Suceava, iar valoarea contractului este de 5.915.410,69 lei, inclusiv TVA,s uma fiind asigurată din veniturile proprii ale primăriei. Durata de executie a lucrărilor este de 6 luni de la semnarea contractului.

”Mansardă va fi structurată identic cu etajul 2 al clădirii, respectiv 6 noi săli de clasă, o sală multifunctională și 2 grupuri sanitare pentru elevi. Infrastructura pentru educație reprezintă o prioritate pentru municipalitate”, a declarat primarul Ion Lungu. (O.S.)

Vezi si

Percheziții DNA în județele Suceava, Botoșani și Iași la firme, instituții de mediu și primării

Procurorii din DNA de la Serviciul Teritorial Suceava au desfășurat, miercuri, 29 martie, 64 de …