Sunday , January 29 2023

A fost prins individul care a ucis un cioban lângă drumul către Aeroportul de la Salcea

Miercuri dimineață, polițiștii suceveni au reușit să-l prindă pe individul care a ucis, marți, un bărbat lângă o stână situată în apropierea Aeroportului. Cezar Vasile Popescu, un individ de 41 de ani, din Dumbrăveni, a fost capturat ieri dimineață în zona Pieței din Ițcani

Mieruri dimineață, polițiștii suceveni au reușit să-l prindă pe individul care a ucis, marți, un bărbat lângă o stână situată în apropierea Aeroportului. Cezar Vasile Popescu, un individ de 41 de ani, din Dumbrăveni, a fost capturat ieri dimineață în zona Pieței din Ițcani. El nu a spus ce l-a determinat să-l atace și să-l omoare pe ciobanul din Salcea, individul fiind extrem de confuz.

Reamintim că  marți, 6 decembrie, în jurul orei 15.45, Poliția Orașului Salcea a fost sesizată direct de proprietarul unei stâni situate la periferia orașului, spre Aeroport, cu privire la faptul că l-a găsit pe un  cioban decedat, cu urme de violență.

Stâna este situată pe drumul care duce către Aeroportul Internațional Suceava, iar în proximitatea acesteia a fost identificat cadavrul ciobanului care lucra acolo, un bărbat de 45 de ani, localnic.

Conform Poliției, administratorul stânii a declarat că, îndreptându-se către stână, s-a intersectat cu un bărbat care purta o glugă și care ar fi manifestat un comportament ciudat, îndepărtându-se în grabă într-o direcție necunoscută. Administratorul stânii bănuiește că acesta ar putea fi autorul infracțiunii. Persoana bănuită a fost de la început bărbatul de 41 de ani din comuna Dumbrăveni, capturat ieri dimineață.

Imediat după descoperirea crimei, au fost alcătuite mai multe echipe de căutare, inclusiv cu cooptarea efectivelor de jandarmi, fiind desfășurate activități complexe în zona adiacentă stânii, dar și în alte zone de interes pentru găsirea lui Cezar Vasile Popescu.

Interesant este faptul că, marți, în jurul orei 13.50, IPJ Suceava a transmis către mass-media un comunicat în care anunța că Poliția desfășoară activități de căutare și identificare a lui Cezar Popescu, domiciliat în municipiul Suceava, care la data de 03 decembrie 2022 a plecat de la locuința unchiului său din localitatea Sălăgeni, comuna Dumbrăveni (unde locuiește fără forme legale), fără a mai reveni până la acel moment.

Polițiștii suceveni au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, cercetările fiind desfășurate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava. (O.S.)

Vezi si

Un tânăr din Câmpulung și unul din Rădăuți, prinși în toiul nopții drogați la volan

În ultimele zile polițiștii au acționat pe drumurile publice, pentru prevenirea monitorizarea și fluidizarea traficului …