Thursday , August 18 2022

A fost găsit trupul neînsuflețit al tânărului de 18 ani înecat în iazul Lipoveni

ISU Suceava a anunțat că sâmbătă, în a patra zi de căutări, în jurul orei 17.40, a fost găsit tânărul de 18 ani  înecat în iazul de la Lipoveni. Trupul neînsuflețit al acestuia  va fi predat organelor abilitate.

Reamintim faptul că miercuri, 3 august,  în jurul orei 17.30, un tânăr de 18 ani din Dumbrăveni s-a răsturnat cu o barcă pe iazul Lipoveni. Tânărul a fost auzit de pescarii de pe mal strigând de câteva ori după ajutor, fiind însă imediat înghițit de ape.

Căutările au început încă de miercuri seara, cu trei bărci pneumatice, cu accesorii specifice, de la Detașamentul de Pompieri Suceava, de la SVSU Mitocul Dragomirnei și alte două echipaje cu bărci pneumatice de la subunitățile din Rădăuți și din Fălticeni.  Căutările au continuat pe parcursul zilelor de joi, vineri și sâmbătă, la acestea fiind  mobilizate atât bărci dotate cu accesorii specifice și sonare, cât și echipe compuse din 5 scafandri de la ISU Suceava, ISU Iași și ISU Neamț.  (O.S.)

 

Vezi si

Două persoane rănite în urma unui accident la Plopeni. Un pompier aflat în timpul liber a acordat victimelor primul ajutor (FOTO)

Miercuri dimineață, în jurul orei 8.30, pe raza localității Plopeni a avut loc un accident …