Tuesday , September 27 2022

80 de candidați pentru cele 93 de posturi de directori școlari vacante

Inspectoratul Școlar Județean Suceava a validat 80 de candidați pentru concursul pentru ocuparea posturilor vacante de director/ director adjunct în unitățile de învățământ preuniversitar de stat, sesiunea ianuarie – aprilie 2022, organizat de Ministerul Educației. Doar patru nume sunt publicate în lista candidaților, ceilalți optând pentru anonimizare.

Proba scrisă este programată pentru ziua de 18 februarie, iar candidații vor primi rezultatele scrise în aceeași zi. Pe 4 martie va avea loc proba scrisă pentru candidații care la data de 18 februarie se vor afla în carantină sau izolare. În perioada 4-8 martie, candidații promovați în urma probei scrise vor înregistra opțiunile pentru posturile vacante vizate. Probele de interviu sunt programate în perioada 16 – 25 martie. Afișarea rezultatelor finale ale concursului va avea loc în data de 29 martie.

Pentru acest al doilea concurs organizat de Ministerul Educației sunt disponibile 92 de posturi de conducere vacante în unitățile de învățământ preuniversitar de stat din județ – 67 de director și 25 de director adjunct, și postul de director pentru Centrul Județean de Excelență Suceava. (O. NUȚU)

 

 

Vezi si

LUNGU: Grădinița de la Colegiul ”Mihai Eminescu” va fi dată în funcțiune pe 1 decembrie 2022, iar cea din Ițcani, de la Școala 7, până pe 30 iunie 2023

După ce recent au fost date în funcțiune 2 grădinițe cu program prelungit pe fonduri …