Sunday , September 25 2022

4 focuri de armă trase de polițiști pentru pentru prinderea unui individ fără permis de conducere

Luni dimineață, la ora 06.15, polițiștii din cadrul Secției 14 de Poliție Rurala Vama  au efectuat semnal regulamentar de oprire la un autoturism VW Bora pe raza comunei Moldovița, pe DC Demacușa spre  drumul forestier Pârâul Mare. Conducătorul auto a refuzat să oprească la semnalele regulamentare ale polițiștilor drept pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia cu autospeciala din dotare.

Autoturismul suspus controlului se deplasa dinspre D.C. Demacușa înspre drumul forestier Pârâul Mare, drept pentru care polițiștii au procedat la urmărirea acestuia cu semnalele luminoase și acustice în funcțiune. Pe parcursul urmăririi care s-a desfășurat pe o distanță de aproximativ 3km, unul dintre lucrători, a efectuat uz de armamentul din dotare, trăgând 4 focuri de armă în plan vertical, după somarea în prealabil prin mijloacele acustice.

În urma somațiilor și uzului de arma conducătorul autoturismului în cauză a oprit în dreptul cantonului silvic, cu intenția de a intra în incinta acestuia, fiind identificat în persoana lui B. Ilie, de 40 ani, din com. Moldovița, care nu posedă permis de conducere.

B. Ilie a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, sigurul motiv pentru care acesta nu a oprit la semnalul polițiștilor fiind faptul că acesta nu deține permis de conducere.

Vezi si

Încă un pas pentru operaționalizarea transportului metropolitan din jurul Sucevei

18 autobuze electrice și 32 de microbuze electrice vor fi achiziționate pentru municipiul Suceava, orașul …