Wednesday , April 7 2021

4 cadre didactice și un elev, noile cazuri de COVID din școli

Inspectorarul Școlar Județean (IȘJ) Suceava a informat că în data de 4 martie a.c. au fost raportate cinci noi cazuri de COVID în unitățile de învățământ, fiind vorba despre 4 cadre didactice și un singur elev.

Astfel, au primit rezultate pozitive la testarea pentru depistarea virusului SARS-Cov2 două educatoare, una de la GPP ”Licurici” Fălticeni-structură a GPP ”Pinocchio” Fălticeni, și alta de la GPN Pârteștii de Jos-structură a Liceului Tehnologic ”Nicanor Moroșan” Pârteștii de Jos, doi profesori de la învățământul primar, de la Școala Gimnazială Nr. 1 Vicovu de Sus și de la Școala Gimnazială Nr. 1 Suceava, dar și un elev de clasă primară, de la Școala Gimnazială ”Ion Creangă” Suceava.

IȘJ a anunțat că cinci clase și-au suspendat activitatea cu prezență fizică, dintre care trei clase de la învățământul primar – Școala Gimnazială Nr. 1 Vicovu de Sus, Școala Gimnazială Nr. 1 Suceava, Școala Gimnazială ”Ion Creangă” Suceava – și două grupe de grădiniță, de la GPP ”Licurici” Fălticeni și GPN Pârteștii de Jos. (O. N.)

Vezi si

Tânăr de 19 ani din Humor, băgat în pușcărie pentru pornografie infantilă. A convins niște fetițe de 9-12 ani să se filmeze în ipostaze sexuale explicite

Totul a ieșit la iveală când părinții copilelor au descoperit în telefoanele acestora fotografiile și …