Thursday , March 23 2023

30 de candidați au contestat rezultatele obținute la proba scrisă a concursului pentru directori școlari

La finalul etapei de depunere a contestațiilor în urma afișării rezultatelor la proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct în unitățile de învățământ preuniversitar de stat s-au înregistrat 30 de cereri de recorectare a lucrărilor candidaților. Potrivit inspectorului școlar general Grigore Bocanci, în data de 20 octombrie cei 30 de candidați care au depus contestații vor afla rezultatele finale.

Grigore Bocanci ISJ Suceava Obiectiv
Inspectorul școlar ­ge­neral Grigore Bocanci

Amintim că din totalul celor 287 de candidați care au susținut proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de directori școlari, care a avut loc în data de 15 octombrie, au promovat 196 de candidați. Au absentat 13 candidați din totalul celor 300 validați în etapa de înscriere, 5 din motive de carantină COVID, iar 8 nemotivat. Profesoara Daniela Dungeanu, directoarea Colegiului Național ”Petru Rareș” Suceava, este singurul candidat care a obținut nota 10. ”Ne mândrim cu rezultatul de top al doamnei directoare Daniela Dungeanu și o felicităm pentru performanța ei!”, a transmis șeful IŞJ Suceava.

După afișarea rezultatelor finale, în perioada 21-27 octombrie se va face înregistrarea opțiunilor candidaților pentru unitatea la care candidează și vor fi depuse documentele pentru unitățile de învățământ care necesită avize suplimentare. Proba interviului se va desfășura în perioada 15 noiembrie-8 decembrie. (O. N.)

Vezi si

Buget record pentru repararea străzilor din Suceava: cel puțin 35 de străzi vor fi asfaltate integral sau reparate în acest an  

Conform primarului Ion Lungu, municipalitatea dispune de un buget record pentru reparații și investiții la …