Friday , February 3 2023

200 de paturi pentru refugiați, pregătite de Primăria Suceava în sala de sport de la Școala 11. Dacă e nevoie, va fi deschis un punct de primire și la Școala nr. 9

Primul punct de primire a refugiaților a fost amenajat în incinta Școlii Gimnaziale Miron Costin, din cartierul Burdujeni, unde au fost amplasate peste 200 de paturi echipate cu cele necesare și unde persoanele refugiate vor fi așteptate cu mâncare. Dacă va fi nevoie, un alt punct de primire va fi amenajat la Școala Gimnazială nr. 9, din Obcini, a anunțat Primăria Suceava.

De asemenea, Primăria Suceava asigură transportul persoanelor care sosesc pe teritoriul României din Ucraina și care solicită suport pentru deplasare spre municipiul Suceava, punând la dispoziția acestora un număr de nouă autobuze.

”Mulțumim tuturor sucevenilor care și-au oferit sprijinul și s-au mobilizat încă din primul moment al acestei crize, iar pentru cei care doresc să facă asta în continuare, primăria a deschis o linie telefonică directă la care se vor centraliza aceste solicitări.
Numărul de telefon 0230/210.678, zilnic între orele 08:00 – 18:00”, au transmis reprezentanții Primăriei Suceava.

Vezi si

Până la finele anului, Aeroportul Sucevei va avea un gard perimetral și un drum de incintă

Contractul, în valoare de 31.431.015,58 lei fără TVA, prevede construirea unui drum perimetral cu suprastructura …