Friday , December 9 2022

14 posturi vacante în școlile din județul Suceava, scoase la concurs

Unitățile de învățământ din județul Suceava angajează personal nedidactic și didactic auxiliar, existând în acest moment 13 posturi vacante. Potrivit site-ului posturi.gov.ro, toate posturile sunt permanente, iar concursurile urmează să aibă loc spre finalul acestei luni.

Sunt vacante 6 posturi de îngrijitor, câte unul la fiecare din unitățile Şcoala Gimnazială Brodina, Grădinița cu Program Normal ”Stejărelul” Cajvana, Şcoala Gimnazială ”Nicolae Labiș” Mălini, Şcoala Gimnazială ”Ion Irimescu” Fălticeni, Şcoala Gimnazială nr. 3 Suceava și Şcoala Gimnazială nr. 10 Suceava.

Colegiul Național de Informatică ”Spiru Haret” Suceava angajează un administrator de patrimoniu și un bibliotecar, Colegiul Tehnic Rădăuți un administrator financiar, Şcoala Gimnazială ”Constantin Morariu” Pătrăuți un mediator școlar, Şcoala Gimnazială ”Iulian Vesper” Horodnic de Sus un secretar-șef, iar Şcoala Gimnazială ”Ion Irimescu” Fălticeni mai angajează și un bucătar în această perioadă. De asemenea, Primăria orașului Liteni angajează un asistent medical debutant pentru Compartimentul Asistență medicală în unități de învățământ, iar Primăria Cornu Luncii un șofer de microbuz școlar (autocar).

Pe lângă posturile vacante din sistemul de învățământ preuniversitar, mai sunt vacante două locuri de muncă pe perioadă nedeterminată în învățământul universitar. Este vorba despre un post de secretar și unul de consilier juridic, ambele fiind scoase la concurs de Universitatea ”Ştefan cel Mare” Suceava. În cazul acestor două posturi, data limită pentru depunerea dosarelor este 6 ianuarie 2023, respectiv 30 ianuarie 2023.

Detaliile cu privire la condițiile de participare la concurs, calendarul concursurilor și conținutul dosarului de înscriere se găsesc pe site-ul posturi.gov.ro. (O. NUȚU)

Vezi si

Preferințele elevilor pentru liceele din Suceava. Specializarea matematică-informatică revine pe primul loc în opțiuni

În municipiul Suceava, top 3 colegii rămâne neschimbat, și anume pe primul loc în preferințele …