Tuesday , November 29 2022

Racire extrema a vremii in toata tara. Primele temperaturi de iarna si ninsori

frig-ploi

Vremea se răceşte brusc în toată ţara, începând de mâine. Temperaturile vor scădea chiar şi cu 10 grade. În depresiunile din Transilvania ar putea fi chiar minus 2 grade.
Vineri
Temperaturile maxime vor avea valori de la 11-12 grade în estul Transilvaniei şi în nordul Moldovei, pâna la 23 de grade în Oltenia. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificari în zona montana înalta, iar trecator şi în estul şi sud-estul teritoriului. Temperaturile minime se vor situa între 1 şi 11 grade, mai coborâte în depresiuni spre -2 grade, unde se va produce bruma. Izolat se va semnala ceaţa.
Sambata
Vreme rece in toata tara cu ploi slabe in jumatatea de sud si in nord est.  Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 grade în estul Transilvaniei şi 22 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime se vor situa între 2 şi 11 grade, mai coborâte în depresiunile intramontane, unde se va produce bruma. Izolat se va semnala ceaţa.

Vezi si

Romsilva a vândut 1,63 milioane mc de lemn de foc pentru populație, cu 26% mai mult decât anul trecut. Încă 400.000 mc, disponibili până la finele anului

Regia Naţională a Pădurilor (RNP) – Romsilva a vândut, în primele 10 luni ale acestui …