Monday , December 5 2022

Vreme frumoasă în weekend şi în zilele de Paşte

Prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorologie arată că în acest weekend, precum şi în a doua zi de Paşte, vremea va fi în general frumoasă atât la nivel naţional, cât şi în Bucureşti, temperaturile maxime încadrându-se între 17 şi 23 de grade, în timp ce minima din noaptea de Înviere nu va depăşi valoarea de 10 grade.
Potrivit ANM, vineri, în ţară, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare, mai ales ziua, când local în zona de munte şi pe arii restrânse în centru, est şi sud-est vor fi averse de ploaie, posibil însoţite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 şi 24 de grade, uşor mai coborâte în regiunile estice şi în depresiunile Carpaţilor Orientali. Temperaturile minime se vor situa în general între 0 şi 10 grade. Noaptea vor fi condiţii de brumă.
În a doua zi de week-end, cerul va fi variabil, cu unele înnorări după amiaza şi seara la munte, unde pe arii restrânse vor fi averse de ploaie, iar noaptea în regiunile nord-vestice, unde numai izolat este posibil să plouă slab. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 şi 23 de grade, iar în noaptea de Înviere minimele se vor încadra între 0 şi 10 grade, uşor mai scăzute în depresiunile intramontane.
În ziua de Paşti, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări şi izolat ploi slabe în regiunile nordice şi la munte, mai ales în cursul zilei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului. Temperatura aerului va avea valori maxime cuprinse între 13 şi 23 de grade şi minime, în general, între 1 şi 9 grade.
A doua zi Paşte, cerul va fi variabil, cu unele înnorări şi numai izolat ploi slabe îndeosebi în zona montană, mai ales pe parcursul zilei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare în sud-vest şi la munte. Temperatura aerului va avea valori maxime cuprinse între 13 şi 21 de grade şi minime între -1 şi 9 grade.
În Bucureşti, prima zi de week-end vine cu o vreme care va fi în general frumoasă cu cer variabil, cu înnorări trecătoare ziua când este posibil să plouă slab. Temperatura maximă va fi de 18 grade, iar cea minimă de 4 grade.
Sâmbătă, vremea va fi frumoasă, cu cer variabil la senin şi vânt slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 17-18 grade, iar cea minimă de 3-5 grade, posibil mai coborâtă la periferie.
În prima zi de Paşte, vremea se va menţine frumoasă, cu cer variabil şi vânt slab şi moderat. Maxima va fi de 19 grade, iar cea minimă de 5 grade.
Luni, în a doua zi de Paşte, vremea va fi frumoasă, cu cer variabil. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 17-18 grade, iar cea minimă de 4-6 grade. (AGERPRES)

Vezi si

VIDEO – „Cel mai tranzitat buștean din Piatra Craiului”. Aproape întreaga faună sălbatică a României, surprinsă de o cameră montată în pădure

O cameră de supraveghere montată într-un luminiș în munții Piatra Craiului, unde sunt mai mulți …