Saturday , August 13 2022

Volodimir Zelensky vorbește azi în Parlamentul României, de la ora 19.00

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, va vorbi luni, în Parlamentul României, a anunțat șeful Senatului, Florin Cîțu. ”Astăzi, la ora 19.00, vorbeşte preşedintele Zelenski în Parlamentul României, cred că ar trebui să fim toţi onoraţi de acest lucru”, a declarat preşedintele Senatului.

Birourile Permanente reunite ale Parlamentului au decis la ora 12.30 programul sedinței comune a Camerei Deputaților și Senatului în care va ține discursul președintele Ucrainei.

În cursul dimineții, preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat despre discursul lui Volodimir Zelenski în Parlamentul României că, într-o astfel de situaţie, calea diplomatică este cea normală, şi nu încercarea pe Facebook de a ne face imagine. Ciolacu a precizat ca așteaptă o solicitare pentru acest discurs din partea Ambasadei Ucrainei sau o informare din partea Ministerului Afacerilor Externe.

Florin Cîțu a anunțat încă de săptămâna trecută că Volodimir Zelensky va avea un discurs în Parlamentul României, deși nu a informat conducerea Camerei Deputaților.

 

Vezi si

La Bistrița a fost inaugurat un complex sportiv cu o sală polivalentă de 3.000 de locuri (FOTO)

Investiția, finanțată de Compania Naţională de Investiţii (CNI), s-a ridicat la 27.3 milioane de euro, …