Sunday , January 29 2023

Viorica Dăncilă vrea cel puțin două dezbateri cu Iohannis, ”într-un cadru transparent și cu moderatori imparțiali”

Lia Olguța Vasilescu, coordonatoarea campaniei prezidențiale a Viorică Dăncilă, i-a transmis luni o scrisoare deschisă omologului său de la PNL, Dan Motreanu, prin care îi cere organizarea a cel puțin două dezbateri între candidații finaliști ai cursei pentru Palatul Cotroceni.

”Lipsa unei dezbateri între principalii candidați a reprezentat un viciu al procesului electoral și o problemă de transparență în ceea ce privește programele acestora pentru mandatul de președinte al României. Sperăm că această situație nu se va repeta în turul al doilea. Datorăm cetățenilor români o dezbatere deschisă și cinstită despre proiectele pe care cei doi candidați le au pentru România”, i-a transmis Olguța Vasilescu lui Dan Motreanu.

”Prin urmare, vă înaintez prin prezenta scrisoare o solicitare de a organiza, de comun acord, cel puțin două dezbateri între doamna Dăncilă și domnul Iohannis înaintea turului al doilea al alegerilor prezidențiale din 24 noiembrie. Suntem deschiși oricărei variante care presupune organizarea acestor dezbateri într-un cadru transparent și cu moderatori imparțiali, astfel încât cei doi candidați să beneficieze de șanse egale”, a mai precizat Vasilescu.

Vezi si

Lista drumuri naționale închise din cauza vremii

Centrul Infotrafic a anunțat sâmbătă după-amiază că încă două drumuri naționale au fost închise din …