Wednesday , April 7 2021

Vineri, ziua protestelor: Antena 3 iese "la plimbare", internautii organizeaza o contra-manifestatie

badea  protest

Vineri se anunta o zi plina de proteste: in timp ce reprezentantii trustului Intact si-au invitat fanii la o manifestatie pe care o numesc “plimbare”, internautii se organizeaza pe retelele sociale pentru contra-proteste.
Prima manifestatie de vineri este cea organizata de Antena 3, care ar urma sa aiba loc in Piata Constitutiei, intre orele 15:00-18:30 si, potrivit vedetelor postului, ar urma sa participe in jur de 5.000 de persoane.
La 18:00, internautii anunta, pe Facebook, ca vor iesi in strada pentru a manifesta impotriva parlamentarilor. Protestul ar urma sa aiba loc in Piata Revolutiei din Capitala.
In descrierea evenimentului “Plimbare CONTRA PARLAMENTARILOR CORUPTI si HOTI”, organizatorii amintesc de “miercurea neagra”, cand deputatii l-au scapat de arest preventiv pe Madalin Voicu si cand Ciolos a fost chemat sa dea explicatii in Senat pentru evacuarea posturilor Intact.
O contra-manifestatie la protestul Antenei 3 este anuntata pentru ora 19:00. Evenimentul “Protest: Antena 3 nu e deasupra legii – Libera exprimare, nu liber la hotie!” este programat pentru ora 19:00 la Universitate.
“Veniti alaturi de noi VINERI SEARA pentru a cere evacuarea legala a televiziunilor grupului Antena din cladirile pe care le ocupa fara drept de un si jumatate, pentru respectarea hotararilor judecatoresti si pentru o tara in care aplicarea legii nu e la cheremul oligarhiei. Am asistat saptamana aceasta la un spectacol grotesc: indivizi care trebuiau de mult sa fie in puscarii, cocotati pe cele mai inalte functii ale statului, au facut un front comun pentru a impiedica aplicarea legilor si hotararilor justitiei. De la tribuna Senatului ne dau lectii despre Constitutie si drepturi fundamentale, in realitate ei avand un singur scop: apararea cu orice pret a masinariei de propaganda infiintata cu bani furati, fara de care si-ar pierde vizibilitatea, puterea politica si chiar libertatea. Sunt aceiasi oameni care voteaza cu nesat cele mai sinistre legi Big Brother si de limitare a dreptului de exprimare, aceiasi oameni care apara coruptii, ii ung cu mir si care fac zid impotriva justitiei.
Atunci cand ANAF-ul trebuie sa ia bani de la cetatenii obisnuiti si sa-i dea clasei politice pentru a fi irositi si furati, nu exista mila; in schimb, cand e vorba sa recuperam macar o sutime de procent din cat au furat, cu o incredibila perioada de gratie de 18 luni, clasa politica urla: ABUZ! Dau ultimatumuri premierului Ciolos, singurul care a dat dovada de hotarare si verticalitate, sa blocheze aplicarea legii, santajandu-l chiar cu motiunea de cenzura!
Nu cerem inchiderea Antena 3, publicul indobitocit al acestui post avand dreptul sa consume orice dejectii audio-vizuale pofteste. Ce ne revolta e ca infractorii si mascaricii se intalnesc la sezatori intr-o cladire ce nu e a lor, ci a noastra, a romanilor. Cerem sa nu mai fim sfidati si batjocoriti in fiecare seara! Imobilele trebuie vandute prin licitatie sau inchiriate pe piata libera la pret maxim, nu rezervate televiziunilor de propaganda.
Stim ca relocarea unui post de televiziune se poate face in cateva zile in caz de forta majora, nu dureaza in nici un caz 18 luni. Emisia Antenelor poate deci continua din alte imobile private, fara a lipsi publicul fidel de doza zilnica de laturi. Libertatea de exprimare nu se exercita pe bani furati!”, anunta organizatorii.
ANAF a hotarat sa puna in aplicare decizia instantei in dosarul ICA, in care a fost condamnat la 10 ani de inchisoare Dan Voiculescu si s-a pus sechestru pe mai multe cladiri si bunuri, pentru recuperarea prejudiciului de circa 60 de milioane de euro.
Jurnalistii de la Antena 3 au anuntat pe post ca au fost somati sa paraseasca sediul din care emit in termen de 5 zile.
ziare.com

Vezi si

CCR: Deciziile în dosarele penale nu mai pot fi pronunţate fără motivare. Punerea în executare a unei condamnări înainte de motivarea sentinței este neconstituțională

Nicio persoană condamnată nu va mai merge la închisoare în lipsa motivării deciziei definitive de …

One comment

  1. se aduna escrocii de la Haznaua 3 ,pt ce ? sa demonstreze ce ? doar este sentinta finala ca aceasta cladire e a statului si ei sa se care de acolo.