Friday , December 9 2022

Vila din Primaverii a lui Marius Tuca, jefuita

Vila celebrului ziarist Marius Tuca, situata in cartierul Primaverii, a fost calcata de hoti duminica seara, relateaza Cancan. Jurnalistul se afla la petrecerea organizata de ziua mamei sale.
Incidentul s-ar fi produs intre orele 14.00 si 20.00, interval in care ziaristul a lipsit de acasa. Se presupune ca hotii ar fi sarit gardul, dupa care au intrat in vila prin fortarea unei incuietori.
Politistii cred ca infractorii tineau sub observatie de mai multa vreme locuinta omului de presa si au asteptat un moment potrivit, in care acesta sa plece de acasa cu toata familia. Oamenii legii nu exclud nici complicitatea unui apropiat al pagubitului.
Printre suspecti se afla membrii unei cunoscute grupari specializate in spargerea vilelor de lux. Hotii cu pricina sunt faimosi pentru modul lor inedit de operare: inainte sa dea lovitura, ei trimit o batranica sa sune la usa pentru a se asigura ca nu este nimeni acasa.
“Vă pot confirma faptul că, într-adevăr, s-a depus o plângere în acest sens, însă nu vom face mai multe precizări pentru că domul Tucă a dorit discreţie. Facem cercetări”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan.

Vezi si

Ambasadorul României în Austria, chemat în ţară pentru consultări

Ambasadorul României în Austria, Emil Hurezeanu, a fost chemat în ţară pentru consultări, această decizie …