Tuesday , January 31 2023

VIDEO. Un jandarm a căzut de pe cal în timp ce se chinuia să încalece. Jandarmeria: „Aduce atingere onoarei și demnității militare”

Miercuri, 1 Decembrie, în timpul paradei militare din București, un jandarm a fost surprins căzând de pe cal în timp ce încerca să îl încalece, în timp ce calul este ținut de un coleg.

Imaginile video au fost surprinse de utilizatorul Facebook Radu Dragomir. Din imagini se vede că jandarmul, alături de mai mulți colegi, se afla miercuri în zona Piața Presei Libere din București, în timp ce la Arcul de Triumf avea loc parada militară de 1 Decembrie.

Direcția Generală de Jandarmi București a reacționat joi printr-un comunicat de presă în care spune că reprezentanții instituției au dispus constituirea unei comisii de cercetare prealabilă.

„Referitor la incidentul care a avut loc în zona Pieței Presei Libere, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele precizări:

Incidentul a fost adus la cunoştinţa comenzii DGJMB, care a dispus imediat constituirea unei comisii de cercetare prealabilă. Pe baza concluziilor preliminare, vă informăm că a fost constatat un comportament individual izolat, care aduce atingere onoarei şi demnităţii militare, iar măsurile de sancţionare vor fi stabilite în cadrul consiliului de onoare.

De asemenea, vă informăm că vor fi efectuate şi demersuri pentru constituirea DGJMB ca parte civilă pentru prejudiciile de imagine aduse de comportamentul angajatului nostru.

Reiterăm faptul că nu vom tolera nicio formă de abatere de la principiile solide pe care este clădită instituția noastră și vom comunica, în continuare, cu celeritate, concluziile verificărilor pe care le-am demarat”, se arată în comunicatul Jandarmeriei București.

captura foto: HotNews

Vezi si

Trei copilași de 2, 3 și 6 ani au murit într-un incendiu în București

 Trei copii cu vârstele de 2, 3 și 6 ani au murit, marți dimineață, în …