Saturday , September 23 2023

VIDEO: Şofer din Botoşani, cu o sticlă de coniac la schimbător şi o femeie dezbrăcată în dreapta, blocat în trafic de alţi şoferi

Un bărbat în vârstă de 67 de ani, din Botoşani, care conducea cu o sticlă de coniac la schimbător şi o femeie dezbrăcată în dreapta, a fost blocat în trafic de alţi şoferi.

Unul dintre şoferi l-a făcut pe şofer să deschidă geamul portierei, iar în acel moment i-a scos cheile din contact.

Un alt şofer a filmat întregul incident şi a postat imaginile pe un grup de Facebook.
Pe imagini se poate observa cum maşina şoferului este blocată de alte maşini, în timp ce în interior, pe scaunul şoferului se află bărbatul, vizibil aflat sub influenţa alcoolului, iar pe scaunul din dreapta o femeie dezbrăcată, care se acoperea cu o bluză.

Mai mult, lângă schimbătorul de viteze se poate observa o sticlă de coniac pe jumătate goală.

Şoferii care l-au blocat în trafic pe bărbatul beat au sunat la numărul de urgenţă 112, iar la faţa locului au intervenit poliţiştii. Aceştia l-au testat pe şofer cu aparatul etilotest, iar rezultatul alcoolemiei a fost de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat, notează botosaninews.ro.

Şoferul în vârstă de 68 de ani a fost dus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar ulterior a fost condus la sediul Poliţiei unde i-a fost deschis un dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

SURSA VIDEO: www.botosaninews.ro

Vezi si

METEO. Vreme caldă și ploi puține până la sfârșitul lui octombrie

Căldura se prelungește până la sfârșitul lunii octombrie și va ploua destul de rar. Prognoza …