Monday , December 4 2023

VIDEO. Senatoarea AUR Diana Șoșoacă a plecat aseară din emisiunea lui Mihai Gâdea

Senatoarea AUR Diana Şoşoacă, invitată luni seară la Antena 3, a avut un schimb tăios de replici cu Mihai Gâdea, care a avertizat-o că îi oprește microfonul. După o pauză publicitară, moderatorul a anunțat că aceasta a decis să părăsească platoul, relatează Adevărul.

În studio se mai aflau Beatrice Mahler, directorul Institutului Marius Nasta din Bucureşti, dr. Adrian Marinescu, de la Institutul Matei Balș, dr. Adina Alberts, invitatul permanent Mugur Ciuvică și jurnalistul EVZ Mirel Curea.

Iată dialogul celor doi:

Mihai Gâdea: Doamna avocat, cu toată dragostea, întrebările în această emisiune le pun eu.

Diana Şoşoacă (către medicii din platou): Mai sunt cazuri de gripă, că nu se mai vorbeşte?

Mihai Gâdea: Doamna senator!

Diana Şoşoacă: Da. Mihai Gâdea: Ce mai faceţi?

Diana Şoşoacă: Foarte bine, mulţumesc, mă interesa şi pe mine să pun nişte întrebări, eu nu ştiu unde este gripa.

Mihai Gâdea: Da, eu apreciez prezenţele dumneavoastră de fiecare dată.

Diana Şoşoacă: Dar eu chiar vreau să ştiu.

Mihai Gâdea: Ascultaţi puţin. Să ştiţi o chestie, la o doamnă, e uşor neplăcut, şi nu vă dau lecţii publice, dar mă puneţi în situaţia asta, în momentul în care interveniţi absolut peste oricine care vorbeşte. Este o chestie lipsită de politeţe şi de ştaif.

Diana Şoşoacă: Domnule Gâdea…

Mihai Gâdea: Da, doamna senator.

Diana Şoşoacă: Cred că cea mai mare lipsă de politeţe o aveţi dumneavoastră.

Mihai Gâdea: Ia să vedem, doamna senator, cum? (Vorbesc unul peste celălalt). Dacă dumneavoastră nu respectaţi dialogul, să ştiţi că vă opresc şi microfonul.

Diana Şoşoacă: Nicio problemă, este Antena 3, unde oricum se opreşte microfonul şi, oricum, de-a lungul anului trecut, am avut parte de un abuz psiho-emoţional.

Mihai Gâdea: Se vede că sunteţi abuzată, să ştiţi, se vede, sunteţi abuzată masiv.

Emisiunea a intrat în pauza publicitară, iar când a reînceput, Diana Şoşoacă nu mai era prezentă în platou şi realizatorul a confirmat că aceasta a plecat.

Vezi si

Cutremur cu magnitudinea 4,8 în judeţul Buzău, la miezul nopţii

Un cutremur mediu cu magnitudinea 4,8 s-a produs în noaptea de duminică spre luni, la …

5 comments

  1. Marine invata sa scri agramatule de cand sa inlocuit ultima literă din cuvantul “”simt “”cu simt,needucat esti tu boule, femeia spune adevaru si adevaru ii doare pe HOTI.

  2. Doamna Șoșoacă este de o nesimțire absurdă, se vede după cum este poziționată în scaunul ei. Arogantă cum nu se mai poate în momentul când nici nu are bunul simț de a asculta pe celelalte persoane, dumneaei nici nu știe ce să răspundă sau la ce, pentru că, d-na nu ascultă despre ce se vorbește sau ce întrebări se pun. Rușinos. Acest partid și astfel de oameni egoiști nu au ce căuta pe scena politică. Se vede doar că nu a ascultat la școală! Pentru că nu a învățat nimic, păcat că frumoasă.

  3. La aceasta televiziune de rahat Gadea avea instrucțiuni clare cum trebuie sa decurga emisiunea si ce intrebari sa puna ca sa iasa bine in favoare lor, insa femeia asta nu a acceptat acest lucru si bine a făcut. Mi-se pare normal sa ai un set de intrebari de pus invitatului, insa si mai normal este sa răspunzi zi si tu la intrebarile invitatului, ca doar nu l-ai chemat sa stea doar marioneta si sa raspunda, adica sa-ti bati joc de el. Si aceasta emisiune este unca o dovada clara (daca mai era nevoie) ca televiziunea respectiva este de tot rahatul.

  4. Antena 3 este oricum o televiziune pentru circari, deci ce va doriti ati avut ! Rating sa fie ca restul nu mai conteaza…

  5. needucatä, o mahalagioica, lipsita de bun simtz ,asta e oglinda lui Sosoaca . D-le Gadea , va trebuie circ ,l-ati avut.