Friday , August 12 2022

VIDEO. Primarul de la Iași, Mihai Chirica, atacat cu iaurt de un protestatar la manifestările dedicate Unirii Principatelor

Primarul din Iași, Mihai Chirica, a fost atacat duminică de un protestatar cu o substanță albă, cel mai probabil cu iaurt, în timpul manifestărilor dedicate Unirii Principatelor. Incidentul a avut loc în Piața Unirii.

Individul a fost preluat de fortele de ordine, în timp ce edilul a intrat în Hotelul Traian să se spele. Din primele informații, atacatorul nu ar avea legatură cu grupările aflate piață, care susțin Autostrada Unirii, scrie Ziarul de Iași.

Primarul Mihai Chirica a ieșit după cîteva minute din hotel şi a oferit declaraţii presei. El a precizat că nu va face plângere penală împotriva individului care l-a mânjit cu iaurt.

În schimb, Chirica a vorbit despre posibilitatea de a se retrage din politică. „Daca autostrada A8, centura Iaşului si Spitalul Regional nu vor demara în acest mandat, eu mă voi lăsa de politică”, a promis primarul, scrie Ziarul de Iași.

Vezi si

Romania ajută Franţa să lupte cu incendiile. Trimitem 77 de pompieri salvatori cu 17 mijloace de intervenție

Premierul Nicolae Ciucă a convocat joi CNSU, iar la finalul şedinţei s-a decis trimiterea de …

One comment

  1. Bai mafiotule Chirica, fost Psd, actual Pnl, oamenii sunt suparati ca ai distrus Iasi-ul pe mana cu gasca ta de mafioti imobiliari, cum altfel ar fi putut deveni plodul tau milionar inainte sa invete sa mearga? Si mai ai si obraznicia sa apari la manifestatia de Unire? Pai parintii Unirii erau patrioti adevarati nu o banda de gainari nemernici de cea mai joasa speta oplosita in Primarie care si-ar vinde si proprii parinti mafiotilor imobiliari!