Monday , August 15 2022

VIDEO: Mesajul terifiant al teroristilor care au decapitat ieri un militar pe strazile Londrei

londra atac

Militarul britanic ucis în Londra de doi suspecţi răniţi ulterior de poliţie a fost atacat cu o sabie şi decapitat, cei doi agresori filmând incidentul, afirmă surse citate de postul Sky News. Postul ITV a dat publicităţii mesajul teroriştilor.
Un atac terorist a avut loc miercuri după-amiază în cartierul Woolwich, situat în sud-estul Londrei.
Potrivit surselor citate, cei doi suspecţi, despre care se presupune că ar fi islamişti, l-au atacat cu o sabie pe un militar britanic care făcea parte din efectivele active, decapitându-l. Cei doi agresori au filmat crima şi au strigat la sfârşit “Allah Akbar” (“Allah este mare”). Poliţia a fost alertată, i-a localizat pe cei doi suspecţi şi i-a împuşcat. Cei doi primesc îngrijiri medicale în spitale din Londra.
Postul ITV a relatat că are o înregistrare video în care unul dintre agresori afirmă: “Jurăm pe Allah cel atotputernic că nu vom înceta niciodată să luptăm împotriva voastră. Ne cerem scuze pentru femeile care au fost nevoite să vadă aşa ceva pe stradă astăzi, dar şi pe teritoriile noastre femeile sunt nevoite să vadă atrocităţi. Voi, locuitori ai Marii Britanii, nu veţi fi niciodată în siguranţă. Înlăturaţi Guvernul, căci guvernanţilor nu le pasă de voi”.

Vezi si

Pompierii români intervin în Franța pentru stingerea incendiilor la sud de Bordeaux (FOTO)

Misiunea pompierilor români în Franța continuă, iar luni intervin pentru stingerea incendiilor dîn zona Chapelle …