Friday , October 7 2022

VIDEO.Cristian Diaconescu: Deocamdată, singurele instituţii pe care trebuie să le lăsăm în pace sunt ANI şi DNA

Invitatul Sabinei Fati în emisiunea “Dezbaterile Rl”, Cristian Diaconescu, vicepreşedinte al Senatului şi preşedinte de onoare al UNPR, a declarat că ANI şi DNA sunt instituţii care îşi fac treaba şi nu ar trebui să existe încercări de vulnerabilizare a lor.
“Am tot vazut tot felul de declaraţii, ştiu ca este total nesimpatizat ceea ce voi spune pentru clasa politică românească, dar deocamdată singurele instituţii pe care trebuie să le lăsăm în pace sunt ANI şi DNA. Asta e situaţia. Nu face bine nimănui din clasa politică românească să încerce să vulnerabilizeze aceste instituţii cu toate problemele pe care le creează unor sau altora. Dacă credem în această ţară, trebuie să facem ca percepţia acestor instituţii să rămână percepţia europeană”, a spus preşedintele de onoare al UNPR.
Cristian Diaconescu a făcut aceste precizări mai ales în contextul în care Finlanda pare să condiţioneze un vot favorabil privind aderarea României la spaţiul Schengen de raportul de justiţie care va fi publicat în luna februarie a anului următor. Aceleaşi temeri privind ineficienţa luptei împotriva corupţiei o are şi Olanda, care îşi menţine deocamdată ferm poziţia de a nu le primi în spaţiul Schengen nici pe România, nici pe Bulgaria. CONTINUARE

Vezi si

Napolitane cu salmonella, retrase din toate magazinele Lidl

Lidl anunță că retrage de la vânzare un sortiment de napolitane după ce, în urma …