Sunday , January 29 2023

VIDEO – „Cel mai tranzitat buștean din Piatra Craiului”. Aproape întreaga faună sălbatică a României, surprinsă de o cameră montată în pădure

O cameră de supraveghere montată într-un luminiș în munții Piatra Craiului, unde sunt mai mulți bușteni căzuți, a surprins aproape toate animalele sălbatice care trăiesc în pădurile României. De la veverițe și dihori, până la cerbi, lupi, urși și chiar un râs, toate sălbăticiunile pădurii au trecut trecut prin fața obiectivului.

 Numărul mare de specii care apar în clipul postat pe pagina România Sălbatică i-a făcut pe realizatori să declare zona drept „cel mai tranzitat buștean din Piatra Craiului”, scrie digi24.ro.

Într-adevăr, bușteanul a fost traversat de veverițe și dihori, vulpi, lupi, mistreți, un cerb, un urs și chiar un râs, animal care apare destul de rar în fața obiectivului. „Oare unde se grăbesc toate animalele astea? Or avea și ele ceva de sărbătorit? La mulți ani România, să rămâi mereu la fel de Sălbatică!”, au comentat realizatorii de la România Sălbatică.

Vezi si

Lista drumuri naționale închise din cauza vremii

Centrul Infotrafic a anunțat sâmbătă după-amiază că încă două drumuri naționale au fost închise din …