Saturday , June 22 2024

VIDEO. Campanie a Comisiei Europene cu Mircea Bravo, despre importanța participării la vot

Mircea Bravo, alături de alți influenceri precum Nicu Bendea, Ioana-Maria Repciuc și Adrian Cucu au realizat un videoclip privind importanța participării la alegeri, într-o campanie a Reprezentanței Comisiei Europene la București.


secretarasite
Deranjat de vecinii care făceau grătar în curte, personajul jucat de Mircea Bravo află că noua conducere a blocului a dispus că „marțea este zi de grătar”, că liftul poate fi folosit doar de către cei care fac parte din conducere, iar ora de liniște este înlocuită de cea de cântece patriotice.

„Unde ați fost când s-a votat? Am pus la avizier afișul din timp și au venit numai 5 oameni”, îi spune un vecin care îl informează de noile schimbări. „Nu am fost atent”, replică Mircea Bravo.

„Dacă nu sunteți informat, au venit cinci oameni, au votat cinci oameni și a ieșit conducerea. Se mai poate vota peste patru ani”, este concluzia vecinului.

Mircea Bravo are 1,2 milioane de abonaţi pe YouTube, pe Instagram este urmărit de peste 600.000 de oameni, iar pe Tik Tok are peste 1 milion de urmăritori.

Clipul reprezintă ultimul episod din campania „Is this trUE?”, organizată cu sprijinul influencerilor de Reprezentanța Comisiei Europene la București. În cadrul campaniei, au mai participat influenceri precum Selly, Bianca Adam, Atenție, cad mere, Silviu Faiar, 3 chestii și Maria Zvînca.

foto: Antena3

Vezi si

Un nou val de praf saharian ajunge în România

Un nou val de praf saharian ajunge sâmbătă în România. Până luni masa de aer …