Thursday , February 2 2023

Victor Ponta: Vrem să avem Codul Fiscal până la 1 septembrie. Avem căruţa, nu şi caii

ponta

Premierul Victor Ponta a precizat, marti, ca pana in toamna vom avea Codul Fiscal aprobat, insa nu a spus si cum va fi posibil acest lucru.
“Codul Fiscal e bun pe termen lung, din fericire fusese votat de toata lumea, deci aveam si consens politic. Pana la 1 septembrie, intr-o formula constitutionala, o sa avem si Cod Fiscal si reducerea TVA la 19%, pentru ca asta asteapta tot cei ce investesc si platesc taxe si au contribuit la cresterea economica de peste 4 procente. In rest, politica pentru altii. Formula de castig e sa nu se mai ia decizii politice proaste”, a transmis seful Executivului.
Anuntul premierului, desi incomplet, era de asteptat dupa ce luni presedintele interimar al PSD Rovana Plumb a declarat ca s-a decis in cadrul coalitiei de guvernamant ce pasi vor fi facuti mai departe pentru adoptarea Codului Fiscal.
Plumb a refuzat insa cu indarjire sa spuna si care a fost decizia coalitiei, repetand de cel putin 6 ori ca premierul Victor Ponta va fi cel care va face anuntul.
Cu toate acestea, seful Guvernului nu fusese prezent la sedinta, el fiind in Turcia pentru un control medical la genunchiul operat luna trecuta.
ziare.com

Vezi si

PNL vrea comasarea alegerilor: 2024 nu poate fi un an total ratat. PSD nu pare a fi de acord

PNL vrea comasarea alegerilor de anul viitor. Sunt mai multe scenarii, care vor fi discutate …