Monday , January 30 2023

VICTOR PONTA: Voi candida LA PREŞEDINŢIE. Antonescu ar fi fost cel mai greu adversar

ponta

Premierul Victor Ponta a anunţat, joi, la Adevărul Live, că va candida la alegerile prezidenţiale. Ponta a mai spus că cel mai greu adversar ar fi fost Crin Antonescu.
“VOI CANDIDA LA PREŞEDINŢIE, însă mai sunt câţiva paşi care trebuie parcurşi până acolo. Pe 29 iulie, marţi, în cadrul structurii PSD voi cere sprijinul pentru candidatură. În septembrie avem nevoie de un congres, dar marţi cu siguranţă voi cere sprijinul partidului pentru a candida. Dacă voi câştiga sau nu, asta e un lucru pe care nu cred că îl ştie cineva, eu intru în bătălie ca să câştig”, a declarat Ponta, potrivit mondonews.ro.
Victor Ponta a mai spus că cel mai greu candidat pe care l-ar fi putut acea era Crin Antonescu.
“Probabil cel mai greu adversar pe care l-aş fi putut să-l am era CRIN ANTONESCU pentru că mi-ar fi fost greu să candidez împotriva unui prieten, mă rog unui fost prieten, aşa că decizia luată de PNL mi-a luat o piatră de pe inimă. Nu am nicio problemă cu faptul că domnul KLAUS IOHANNIS este german, aşa cum sper ca nimeni să nu aibă o problemă cu faptul că eu sunt ROMAN”, a declarat VICTOR PONTA.
 

Vezi si

Prognoza meteo până pe 12 februarie, pe regiuni. Gerul ne ocolește, vom avea lapoviță și ninsori

Vremea începe să se încălzească, apoi se face din nou frig, potrivit prognozei ANM pentru …