Wednesday , February 1 2023

Victor Ponta va fi numit secretar general al Guvernului (surse)

ponta

Fostul premier Victor Ponta va fi desemnat noul secretar general al Guvernului, potrivit unor surse politice citate de Digi24 si Antena 3.
Victor Ponta ar avea la această oră o întâlnire cu premierul Sorin Grindeanu.
Practic, prin această mișcare, Victor Ponta se va implica în supraviețuirea cabinetului Grindeanu.
Tot joi, a apărut informația că premierul Sorin Grindeanu negociază cu parlamentari PSD pentru respingerea moțiunii de cenzură.
Potrivit informaţiilor Digi24, în cursul zilei s-a aflat la Palatul Victoria, pentru aproximativ o oră şi jumătate, Eugen Teodorovici, un apropiat al lui Victor Ponta şi ex-ministru al Fondurilor Europene. Ministru în Executivul Ponta, la Comunicaţii, a fost la un moment dat şi Sorin Grindeanu.
Ponta a avut mai multe poziţii critice la adresa lui Liviu Dragnea şi a cerut PSD, ieri şi azi, să nu dea jos actualulo Cabinet. Iată ce declara Ponta, în cursul dimineţii de azi, la DigiFM: “Vinovăția lui e că nu e Liviu Dragnea şi că domnul Dragnea nu acceptă pe nimeni altcineva în afară de el însuși și dacă nu poate fi el însuși să nu fie nimeni. Până la urmă e problema PSD, ne sinucidem așa în grup frumos, și ne place. Dar acum Guvernul nu e al PSD-ului, e susținut de PSD, dar Guvernul e al României”.

Vezi si

2.600 de persoane și-au luat online cazierul judidicar în primele ore de funcționare a platformei

Peste 2.600 de persoane au obținut miercuri, în primele ore de funcționare a platformei hub.mai.gov.ro. …