Sunday , November 27 2022

Victor Ponta va asista la discursul lui Traian Băsescu din Parlament

Premierul Victor Ponta va asista, marţi, la discursul preşedintelui Traian Băsescu din Parlament, spre deosebire de partenerul său de alianţă, Crin Antonescu, care a anunţat că va absenta de la şedinţa de plen.
Victor Ponta a declarat luni că funcţia de prim-ministru îl obligă să participe la şedinţa de plen reunit, de la ora 15.00, în care şeful statului va prezenta un discurs.
Ponta a precizat însă că va participa doar la începutul şediţei, pentru că, la ora 16.00, are programată o întâlnire, la Palatul Victoria, cu David Lidington, Ministru pentru Europa al Marii Britanii.
“Îi invidiez pe colegii mei care nu au obligaţii instituţionale”, a arătat Ponta.
Preşedintele Traian Băsescu se va adresa Camerelor reunite ale Parlamentului, marţi, de ora 15.00, au decis, luni, Birourile Permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului. Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a anunţat că nu va participa la şedinţă.

Vezi si

Percheziții la Eparhia Cernăuților și Bucovinei. Un băiat de 17 ani doar în lenjerie intimă, găsit în camera arhimandritului

Serviciile speciale ucrainene (SBU) au efectuat o percheziție în eparhia Cernăuți-Bucovina.  Potrivit surselor LB.ua, percheziția …