Sunday , February 5 2023

VICTOR PONTA S-A ÎNTORS din Turcia. Premierul, în cârje la Guvern

carje

Premierul Victor Ponta s-a întors în ţară. Ponta a venit, miercuri dimineaţa, la Palatul Victoria, acesta fiind surprins urcând scările de la Guvern în cârje.
Victor Ponta şi-a făcut apariţia la Guvern, puţin după ora 10.00, luând prin surprindere întrucât nu a existat niciun anunţ oficial privind întoarcerea sa în România.
Ponta s-a întors sprijinit în cârje și cu barbă. Premierul a fost întîmpinat de Rovana Plumb și Gabriel Oprea, care l-au îmbrățișat.  Reamintim că în ultima săptămână au existat speculații cu privire la ziua în care se poate întoarce premierul în țară.
Reamintim că în ultima săptămână au existat speculații cu privire la ziua în care se poate întoarce premierul în țară, dupa operatia la genunchi suferita la o clinica din Turcia. Ilie Sârbu, socrul său, a anunțat luni că Ponta se va întoarce în această săptămână și va reveni pe funcțiile deținute.
“Se simte bine și eu cred că săptămâna aceasta ajunge acasă. Nu decide nici el (n.r. dacă revine zilele următoare), nici noi, până nu ne spune profesorul care l-a operat ziua în care poate pleca. Dar se simte bine, asta e important. (…) Va reveni în fruntea tuturor funcțiilor pe care le are”, a spus Sârbu, după ședința Biroului Permanent Național al PSD.
 
 
 

Vezi si

Peste jumătate din țară se află sub cod galben sau portocaliu de ninsori și viscol

Mai mult de jumătate de țară se află sub cod gaben de ninsori și viscol, …