Monday , February 26 2024

VICTOR PONTA, mesaj pe Facebook din Turcia: "Aici am liniste si odihna"

ponta

Victor Ponta a transmis, marţi, primul mesaj după operaţia la care a fost supus în Turcia. Premierul scrie pe Facebook că “operaţia a fost mult mai complicată decât se anticipa”, dar s-a declarat convins că, până în decembrie, va putea face sport din nou.
Premierul Victor Ponta a fost operat la genunchi în Turcia, la o clinică privată din Istanbul, după ce se accidentase la genunchi în urmă cu câteva săptămâni la o meci de baschet.
Marţi, premierul a scris pe Facebook despre operaţia la care a fost supus şi a avut un mesaj atât pentru cei care i-au fost alături, cât şi pentru cei “care se bucură de necazul” său.
“Multumesc tuturor celor care in aceste zile au avut un gand bun pt mine – operatia a fost mult mai complicata decat se anticipa dar sunt convins ca pana in Decembrie voi putea face sport din nou.
Multumiri speciale Doctorului Ionut Codorean care a fost langa mine si mi-a dat curaj prin profesionalismul sau ( evident ca am totala incredere in medicii romani – aici insa am ceva ce era imposibil acasa – LINISTE si ODIHNA)!
Vreau sa-i asigur si pe cei care “se bucura” de necazul meu ca ma voi intoarce mai sanatos si mai puternic!”, scrie Victor Ponta pe Facebook.
Victor Ponta este în concediu până vineri, iar în perioada în care lipseşte, vicepremierul Gabriel Oprea a preluat atribuţiile prim-ministrului privind conducerea operativă a activităţii Guvernului
La jumătatea lunii trecute, Victor Ponta s-a accidentat în timpul unui meci de baschet.
 
 

Vezi si

A murit criticul și istoricul literar Alex Ștefănescu

O veste care îndoliază cultura română: a murit marele critic și istoric literar Alex Ștefănescu …