Thursday , February 22 2024

VICTOR PONTA i-a trimis o scrisoare lui IOHANNIS

ponta

Victor Ponta a postat pe pagina sa de facebook o scrisoare pe care i-a adresat-o lui Klaus Iohannis, în care reiterează invitația de a participa împreună la cele patru dezbateri televizate.
”Domnule Klaus Iohannis,
Imi mentin invitatia catre dumneavoastra de a participa impreuna la 4 dezbateri televizate, la cele mai importante televiziuni de stiri din Romania!
Ar fi anormal sa cerem celor 18 milioane de romani cu drept de vot sa aleaga intre noi fara o astfel de intalnire. Intotdeauna au fost acceptate astfel de dezbateri si eu va anunt, din nou, ca am acceptat cele 4 invitatii formulate de televiziunile de stiri cele mai importante din Romania.
Suntem o democratie consolidata, iar astfel de dezbateri televizate sunt absolut normale si de dorit. Sunt convins ca stiti foarte bine ca am transmite un semnal foarte ciudat, inclusiv in exterior, catre cei care se uita astazi la alegerile din Romania, daca am arata ca nu putem avea un dialog. Dialogul este singura cale prin care putem acoperi faliile create intr-o batalie electorala si prin care putem demonstra ca impreuna ne dorim pentru Romania acelasi lucru: bunastare pentru cetateni, un stat de drept puternic, institutii solide.
Sunt convins ca astfel de dezbateri nu pot fi decat civilizate si echilibrate, iar interesul nostru, al tuturor, este sa acceptam invitatiile care ne vin din partea televiziunilor, indiferent de orientarea lor.
Am in continuare incredere ca, incepand cu saptamana viitoare, vom da sansa romanilor sa ne evalueze la cele patru emisiuni organizate astfel: luni, la Romania TV, ora 20.00 (pe teme economice si sociale); marti, la Realitatea TV, ora 20.00 (pe teme de politica externa si securitate nationala); miercuri, la B1 TV, ora 20.00 (pe teme privind institutiile, statul de drept si justitia) si joi, la Antena 3, ora 20.00 (pe teme legate de viziunea de dezvoltare a Romaniei).Va multumesc anticipat pentru un eventual raspuns pozitiv!”, se arată pe pagina de facebook.
 

Vezi si

Lidl retrage un sortiment de biscuiți care poate conține corpuri străine metalice

Compania de retail Lidl a notificat Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor cu …