Victor Ponta, declarație savuroasă în Parlament: Un singur lucru, dragă Ludovic, m-am operat de picior, n-am fost la o clinică de dezalcoolizare

reportersite
05 februarie 2020, 15:38

Victor Ponta a venit cu o replică savuroasă la adresa lui Ludovic Orban, în timpul votului pe moțiunea de cenzură. Liderul Pro România l-a ironizat pe Premier susținând că el s-a operat la picior, nu a fost la o clinică de dezalcoolizare.

”Un singur lucru, dragă Ludovic, să știi eu m-am operat de picior, n-am fost la o cură de dezalcoolizare. Acelea sunt toate private. Și acele clinici de dezalcoolizare, de azi începând, le puteți plăti din bani publici. Succes!” a spus Victor Ponta, în fața Parlamentului.

”Închei prin a vă spune că cel mai tare m-a mirat nu demagogia voastră, ci că l-am auzit pe un alt lider politic că are o atitudine critică privitor la spitalele private. Păi unde s-a operat domnia sa, nu într-un spital privat? Dar nu într-unul din România, ci unul din Turcia. Ca atare, mare atenţie faţă de nevoile românilor o avem noi, cei care guvernăm astăzi.” spusese anterior Ludovic Orban.