Wednesday , November 30 2022

Victor Ponta a revenit în țară cu o aeronavă a companiei Fly Dubai

ponta-dubai

Premierul Victor Ponta a revenit, luni, în Bucureşti cu o aeronavă a companiei Fly Dubai, care a aterizat pe aeroportul Henri Coandă în jurul orei 13.00, informează Mediafax, care citează surse oficiale.
Marţi, premierul Victor Ponta şi-a delegat, prin decizie, atribuţiile de coordonare a Guvernului către vicepremierul Gabriel Oprea, pentru perioada 19-24 noiembrie.
Surse oficiale afirmau că premierul Victor Ponta va intra într-un scurt concediu, până la începutul săptămânii viitoare, deoarece a simţit nevoia unei scurte perioade de odihnă după alegerile prezidenţiale, pe care le-a pierdut în faţa lui Klaus Iohannis.
Premierul Victor Ponta s-ar fi aflat, pentru câteva zile, în Abu Dhabi, Realitatea TV transmiţând o fotografie cu Ponta şi omul de afaceri Sebastian Ghiță, deputat PSD si patron al postului Romania TV, şi precizând că imaginea este dintr-un club exclusivist din emiratul arab, din noaptea de sâmbătă spre duminică. În imagine, Ponta poartă o şapcă de blugi şi râde.
Duminică, în Emiratele Arabe Unite, la Abu Dhabi, a fost organizată ultima etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, ediţia 2014.

Vezi si

Întrevedere Aurescu – Kuleba. Oficialul român cere Ucrainei să recunoască inexistenţa aşa-zisei “limbi moldoveneşti”

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a avut, marţi, o întrevedere cu omologul ucrainean Dmitro Kuleba, …